Dette er en kopi av e-posten som ble sendt til alle som i midten av mai hadde fått plass på Camp Hudøy 2024. Den inneholder praktisk informasjon som vil være nyttig nå de neste par ukene. Vi sender flere slike nyhetsbrev i tiden fram mot campstart. Om du leser alle og følger opp det som er aktuelt for deg, kan du være trygg på at du har fått med deg alt og gjort det som trengs for å forberede deg og barnet ditt for tidenes sommerferie på Hudøy!

Kort oppsummert

  • Faktura kommer i løpet av neste uke.
  • Vi arrangerer et leketreff i Frognerparken torsdag 13. juni kl. 18.00.
  • Du kan forberede deg ekstra godt ved å lese årets deltakerhefte og se våre splitter nye Hudøyfilmer på YouTube.

Faktura

Vi sender faktura for oppholdet i løpet av neste uke. Om du ønsker redusert pris eller vurderer å melde deg av Camp Hudøy, ber vi om at du gjør de nødvendige grepene nå. Så slipper vi å styre så mye fram og tilbake med kreditnota på feilsendte fakturaer. Send en e-post til christopher@hudoy.no om du trenger hjelp med noe av dette.

Leketreff i Frognerparken

Det er ikke uvanlig å grue seg til Camp Hudøy, spesielt om man reiser alene og kanskje for aller første gang. For å gjøre det litt mindre skummelt, inviterer vi til et leketreff i Frognerparken torsdag 13. juni kl. 18.00. Her kan alle som vil komme for å møte andre barn som skal til Hudøy, bli kjent med noen av de voksne som jobber der, stille spørsmål om alt man lurer på, leke noen leker og spise litt kjeks. Kanskje møter du noen som skal bo på samme koloni som deg?

Det kommer mer informasjon om leketreffet, med et kart som viser hvor i Frognerparken du finner oss, i neste nyhetsbrev. I mellomtiden ber vi deg holde av datoen om du tenker at dette kunne vært noe for deg.

Deltakerheftet og Hudøyfilmer

Om du ikke har gjort det allerede, anbefaler vi å ta en kikk på årets deltakerhefte. Der finner du masse nyttig informasjon som både du og barnet ditt kan ha glede av i tiden fram mot sommerferien. Blant annet inneholder det en praktisk og printervennlig pakkeliste som vil være gull verdt i dagene før avreise. Heftet finner dere her (pdf).

Siden i fjor har vi laget enda flere filmer som viser hvordan livet er på Hudøy. Perfekt for deg som vil vite litt mer om hva som venter deg der. Alle filmene er samlet i denne spillelisten på YouTube.

Vennlig hilsen og akkasjing fra
Christopher og André
Camp Hudøy

PS: Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. Her legger vi ut masse fine bilder (nesten) hver eneste dag gjennom hele sommerferien. Der finnes det også bilder fra tidligere år, som kan være fine å se på hvis dere vil ha et lite innblikk i livet på øya.