Vanlige spørsmål

Skal du på Camp Hudøy?


Ja, du kan søke sammen med en venn. Vi har ikke mulighet for å linke flere enn to til hverandre. Er man tre som vil søke sammen er ikke det mulig. Det er loddtrekning på plassene og vi kan ikke garantere at man får plass med søsken og venn, siden det ikke blir plass til det for de siste plassene på campene

Ja, søsken som er søkt inn av samme foresatt får plass i samme periode, men fordelt ut fra alder og kjønn på ulike camper. Det er loddtrekning på plassene og vi kan ikke garantere at man får plass med søsken og venn, siden det ikke blir plass til det for de siste plassene på campene.

Se pakkeliste her.

Prisene på Camp Hudøy er inntektsregulert. Se fullstendig prisliste her

Til alle dere som lurer – vi tror at det blir feriekoloni på Hudøy sommeren 2021. Les mer her

Nei, det er du ikke. Det er loddtrekning på plassene til Camp Hudøy. Vi har de siste årene hatt rundt 2500 søkere, og kun 1370 plasser hvert år. Databasen er ny hvert år og det spiller ingen rolle om du tidligere har deltatt eller søkt på Camp Hudøy eller ikke for å få plass.

Du hører til i klassetrinnet for den klassen du går i før sommeren. Går du i 5. trinn på våren og skal opp i 6. trinn til høsten skal du søke på camp for 5. trinn.

Ja, det er kun 5-dagers leirer for 2.-3. trinn.

Sommerjobb på Camp Hudøy?


Vi har flere ulike stillinger du kan søke på. Se her

Har du ikke jobbet på Hudøy før kan du søke på alle stillinger bortsett fra leder og fritidsleder. For å søke i helsetjenesten må du være utdannet sykepleier eller lege/medisinstudent. For å søke som fritidsassistent må du kunne seile.

Se pakkelisten til deltagere her, men stort sett det samme gjeldet for de ansatte.

Som ansatt på Camp Hudøy møter du sammen med de andre som skal jobbe sammen med deg to dager før barna kommer. Du vil a bli satt inn i arbeidsoppgaver og klargjøring av campen Når du takker ja til jobben får du en “min side” med innlogging og tilgang til nyttig informasjon og opplæringshefter som du må lese før du kommer.

Ja, alle som jobber på Camp Hudøy må levere politiattest. Når du får tilbud om stilling får du et skriv fra oss som du må legge ved for å søke om politiattest. Når du har fått politiattesten må den sendes per post til oss.

Ønsker du å leie?


Vi jobber nå med en ny bookingløsning hvor nye og gamle leietagere kan se når de forskjellige koloniene er ledige. Her vil dere også finne info om koloniene, som priser, antall sengeplasser, oversikt over forskjellige fasiliteter og gode bilder av hver koloni (og de viktigste rommene). Løsningen vil ligne bookingsider vi er vant til å bruke når vi booker hotellrom osv.

Når du booker leie i den nye portalen vil det automatisk gå en forespørsel til administrasjonen på Hudøy. Denne vil vi etter hvert godkjenne (evt tar kontakt hvis noe er uklart) og dere mottar leiekontrakt og annen nødvendig informasjon knyttet til båttransport, sikkerhet, renhold m.m.

Inntil portalen er på plass kan henvendelser om utleie sendes til firmapost@hudoy.no

Fortrinnsvis skoler og foreninger, men også privatpersoner. Osloskoler og skoler/organisasjoner fra Tønsbergområdet vil bli prioritert om det er flere som ønsker booking på samme tid.

Når man leier på Hudøy er transport fra fastlandet til Hudøy inkludert når man kommer og drar som en samlet gruppe. Adressen for kaia på fastlandet er Budalstranda 21 (busstopp budal). Her er det ikke mulig å parkere, ,men for lossing og lassing av bagasje. Vii har parkering for de som leier i Langvika.

Priser: kr 3 500,– per døgn per koloni + kr 100,– per person døgn uavhengig.

Tantebo Haugen, Tantebo Lia, Tantebo Gjøa og  Knausen koster 900,– kr per døgn per hus + kr 100,- per person døgn uavhengig.

Prisene er for sesongen 2021.

Båt er inkludert ved ankomst og avreise hvis gruppen kommer samlet. Ekstra båtturer faktureres.

Foreløpig tildeling av plasser på Camp Hudøy!

Svar legges ut i dag, 26. mars kl. 14:00.
Barn siste dag på Hudøy

Endelig camp på Hudøy igjen!

Søknadsfrist deltagere er 8. mars!
Lia koloni sett fra veien

Leie av koloni

Ny bookingløsning på plass i april 2021