Påmelding og trekning

Går du i 2.-7. trinn og bor i Oslo kommune er du hjertelig velkommen til Camp Hudøy. Søknadsfristen for deltagere er mandag 6. mars 2023 (utvidet til 10. mars). Svar på søknad vil bli senest 31. mars 2023. I fjor hadde vi over 2200 søkere på 1370 plasser. Plassene blir fordelt ved loddtrekning. På Hudøy vil du treffe barn fra hele Oslo!

Har du vært på Camp Hudøy før har vi en egen «bonusleir» for 8.-9. trinn. For 8.-9 trinns gutter er denne i 2. periode (12.07.23-23.07.23) og for 8.-9. trinns jenter er denne i 3. periode (31.07.23-11.08.23).

Noen velger å reise alene mens andre ønsker å ta med seg en venn til Camp Hudøy. Det er alltid koselig å ha noen du kjenner på Camp Hudøy, men reiser du alene får du fort nye venner. På leiren du bor i vil du være sammen med barn på din egen alder (to årskull sammen) fra ulike skoler i Oslo kommune. Husk at du kan søke med kun en venn! Når du melder deg på får du en vennekode du kan dele med en venn. Vi prøver så godt vi kan at venner skal få komme sammen, men det er ikke alltid det går opp. Søsken som søker sammen må søkes inn av samme foresatt for at vi skal kunne ta hensyn til søsken. Venn med vennekode må være lagt til innen søknadsfristen. Fra ventelisteplasser tas det ikke hensyn til venner og søsken.

Du kan gjøre endringer i påmeldingen frem til og med søknadsfristen. Plassene fordeles ved loddtrekning, og du får svar innen 31. mars. Erfaringsmessig er det færre søkere i 2. periode enn i 1. og 3. periode.

For de som skal delta på Camp Hudøy lager vi et velkomsthefte med alt som trengs av informasjon. Velkomstheftet for 2023 finner du ved å klikke her (pdf).