Påmelding og trekning

Går du i 2.-7. trinn og bor i Oslo kommune er du hjertelig velkommen til Camp Hudøy. Søknadsfristen for deltagere er mandag 8. mars 2021. (Svar på søknad vil bli senest 26. mars, altså før påske) I 2019 hadde vi over 2599 søknader og 1360 fikk plass. Plassene blir fordelt ved loddtrekning. På Hudøy vil du treffe barn fra hele Oslo! Har du vært på Camp Hudøy før har vi en egen “bonusleir” for 8.-9. trinn. For 8.-9 trinns gutter er denne i 2. periode (07.07.21-18.07.21) og for 8.-9. trinns jenter er denne i 3. periode (26.07.21-06.08.21).

Noen velger å reise alene og andre ønsker å ta med seg en venn til Camp Hudøy. Det er alltid koselig å ha noen du kjenner på Camp Hudøy, men reiser du alene får du fort nye venner. På leiren du bor i vil du være sammen med barn på din egen alder (to årskull sammen) fra ulike skoler i Oslo kommune. Husk at du kan søke med kun en venn! Når du melder deg på får du en vennekode du kan dele med en venn. Vi prøver så godt vi kan at venner skal få komme sammen, men det er ikke alltid det går opp. Søsken som søker sammen må søkes inn av samme foresatt for at vi skal kunne ta hensyn til søsken. Venn med vennekode må være lagt til innen søknadsfristen 8. mars. Fra ventelisteplasser tas det ikke hensyn til venner og søsken.

Du kan gjøre endringer i påmeldingen frem til og med 8. mars. Plassene fordeles ved loddtrekning, og du får svar innen 26. mars. På grunn av coronasituasjonen kan det være vi må gjøre endringer/avlysninger helt fram til sommeren, men vil etterstrebe at dette gjøres på så tidlig tidspunkt som mulig.

For de som skal delta på Camp Hudøy ligger velkomstheftet med informasjon her – Velkommen til Camp Hudøy 2021