Aktiviteter

barn som spiller fotball

Ballspill og turneringer

På Hudøy er det mange fotballbaner og glimrende forhold for store fotballturneringer. Hver periode arrangeres det turnering mellom koloniene. Det er også kanonballturnering. Da kan man enten delta aktivt eller som heiagjeng!

Fritidsleder forklarer barn hvordan man skal seile

Seiling

Liker du seiling? Har du kanskje ikke prøvd det før? På Hudøy kan du få seile sammen med en voksen eller du kan få prøve deg sammen med en venn. Alle får seile i løpet av oppholdet hvis man vil. Vi har fått helt ny seilebrygge til 2022 sesongen!

barn som skal sove i Nordanaustet

Nordanaustet

Hit kan en stor gruppe dra på overnattingstur! Her soves det i køyesenger og madrasser på gulvet for å få plass til hele kolonien. Det er magisk med kveldssamling i solnedgang på Nordanaustet – iført pysj på brygga! Du våkner nok ganske tidlig, enten av at måkene sklir på taket eller av at solskinnet titter inn.

Hudøydagen

Denne dagen møtes over 500 mennesker på Gjøabanen. De voksne gjør masse rare ting og du kan besøke mange ulike aktiviteter. Putestokk, boksekast, svampekast, lesepost med Deichman bibliotek og antitannlege er noen eksempler! Hva sier du til å ha munnen full av melis, sukker, sjokade og knust Gjende? Dagen avsluttes med lesestund med Deichman, Hudøys eget talentshow og kokkene inviterer voksne og barn til hamburgere på Roabanen.

Fisking

Liker du å fiske? Har du kanskje ikke prøvd det før? På Hudøy kan man dra på fisketur med båt og bunnsnøre. Vi pleier alltid å få en liten fisk eller to!

Krabbefiske

På Hudøy er det fantastiske forhold for krabbefiske. Klarer du å få den største krabben? Eller kanskje den aller minste? Rareste? Eller flest krabber? Vi har alltid med krabbesnøre og krabbebøtte på tur.