Dette er en kopi av e-posten som ble sendt til alle som i slutten av juli hadde fått plass på Camp Hudøy 2023. Denne gangen er informasjonen hovedsakelig rettet mot de med plass i 3. periode. Les nøye og følg opp det som er aktuelt for deg, så kan du være trygg på at du har fått med deg alt og gjort det som trengs for å forberede deg og barnet ditt for tidenes sommerferie på Hudøy!

Kort oppsummering

 • Informasjon du ønsker å formidle til campen
 • Avmeldinger og venteliste
 • Busstider for 3. periode
 • Gjenglemt

Informasjon du ønsker å formidle til campen

All informasjon du ønsker at campen skal ha om barnet ditt (medisiner, utfordringer, avvikende planer for transport til og fra Hudøy, etc), må du selv legge inn på Min side. Logg inn på www.hudøy.no og trykk deretter på barnets navn helt øverst på siden. Scroll ned til «informasjon om [barnets navn]» og trykk på blyanten for å redigere informasjon. Endrer du noe senere enn fredag 28. juli, kan vi ikke garantere at informasjonen når fram til campen.

Avmeldinger og venteliste

I 3. periode har vi svært lange ventelister til alle campene våre. Om du er en av de heldige som har fått plass, men ikke ønsker å benytte plassen likevel, må du straks melde deg av slik at de som står på venteliste får tid til å pakke sekken før avreise. Avmelding gjøres på Min side på www.hudøy.no eller ved å sende en epost til christopher@hudoy.no.

Busstider for 3. periode

Alle busser har avreise og ankomst på den store parkeringsplassen ved Sognsvann. Her vil det være Hudøyansatte i gule t-skjorter som møter dere og fører oppmøte for hver enkelt buss. Bussene går presis, så møt opp i god tid.

Avreise Sognsvann 31. juli

 • 09:00 – Roa
 • 09:15 – Frydenlund
 • 09:30 – Lia
 • 09:45 – Stranna
 • 10:00 – Sletta
 • 10:15 – Vika
 • 10:30 – Bukta
 • 10:45 – Norda
 • 11:00 – Østråt
 • 11:15 – Støa
 • 11:30 – Høgda

Ankomst Sognsvann 4. august

 • 15:50 – Lia
 • 16:05 – Frydenlund

Avreise Sognsvann 7. august

 • 09:00 – Frydenlund
 • 09:15 – Lia

Ankomst Sognsvann 11. august

 • 10:20 – Roa
 • 10:40 – Bukta
 • 11:05 – Støa
 • 11:20 – Høgda
 • 11:50 – Sletta
 • 12:05 – Lia
 • 12:20 – Norda
 • 12:35 – Vika
 • 12:50 – Stranna
 • 13:05 – Frydenlund
 • 13:20 – Østråt

Gjenglemt

Informasjon om hvor og når dere kan hente gjenglemte ting, kommer i en egen epost om en uke eller to. I mellomtiden skal vi rydde og sortere så godt vi kan.

Som alltid, sjekk ut årets deltakerhefte om dere vil lese mer om feriekolonilivet på Hudøy. Deltakerheftet finner dere her (pdf).

Vennlig hilsen og akkasjing fra
Christopher og André