Du mottar dette nyhetsbrevet fordi ditt barn har fått plass på Camp Hudøy. Logg inn på Hudøysiden for å se. www.hudoy.no – her ligger også tidligere nyhetsbrev. Minner igjen om at i forrige nyhetsbrev skrev vi om muligheten til å reservere seg mot JOD-tabletter (dette gjøres ved å legge til info på barnet på innlogget side). 

Avreise – og ankomsttider
Nå nærmer det seg med stormskritt en ny Camp Hudøy sommer og vi gleder oss masse! For å finne når avreise og ankomst er – logg inn på «min side» (trykk på navnet på barnet øverst på siden, så på campen det har fått plass på også «informasjon om camp»). Husk at hver Camp har ulike reisetider og at søsken reiser med ulike busser om de er på forskjellige Camper. Alle busser reiser fra og ankommer parkeringsplassen på Sognsvann.

Informasjon om barnet

I de tilfeller hvor barnet ditt må bruke medisiner, har sykdommer, matallergier eller spesielle utfordringer du tenker det er viktig at vi kjenner til kan dette endres på «min side» inntil fire dager før Campstart. Dette gjøres ved å gå inn på «min side» og trykke på navnet på barnet. Nederst på siden vil du finne «informasjon om «barnets navn»» med et blyantsymbol bak. Trykk på blyantsymbolet for å redigere informasjon. Hvis du må gjøre endringer senere enn fire dager før Campstart må dette gjøres på mail til silje@hudoy.no.

Betaling
Faktura ble sendt ut 30. mai med forfallsdato 14. juni. Send mail til silje@hudoy.no om dere ikke har fått faktura (noen har nok havnet i spamfilteret – sjekk der først). De som har fått tildelt plasser etter det har fått en faktura tidligere i dag.

Denne mailen kan ikke besvares, men du kan sende mail til silje@hudoy.no om du har spørsmål. Her finner du heftet «Velkommen til Hudøy 2022» – på grunn av at fasttelefonnettet legges ned har hver leir nå nye mobilnummer.

Vennlig hilsen og akkasjing fra