I dag har vi sendt ut nyhetsbrev på e-mail til de som har fått plass på Camp Hudøy 2022.

Du mottar dette nyhetsbrevet fordi ditt barn har fått plass på Camp Hudøy. Logg inn på Hudøysiden for å se. www.hudoy.no

Faktura blir sendt ut i løpet av uke 21, med betalingsfrist onsdag 8. juni. Trenger du betalingsutsettelse når faktura kommer eller du har fått feil pris tar du bare kontakt med oss, så finner vi en løsning sammen. Hvis du blir forhindret fra å delta på Camp Hudøy må du melde deg av via innlogget side eller sende mail til silje@hudoy.no Har du krav på redusert betaling kan du logge inn på «min side» og laste opp din skattemelding (trykk på «min side», scroll ned til «skatteinformasjon» og trykk på «ny skatteinformasjon», last så opp skattemeldingen) Les mer om priser her: https://hudoy.no/campoversikt/informasjon-om-campen/priser/

Følg oss gjerne på sosiale medier på Instagram: https://www.instagram.com/hudoy_offisiell og Facebook: https://www.facebook.com/CampHudoy under Camp Hudøy vil vi dele masse om livet på øya. Til dere som har fått med seg at det har vært en skogbrann på Hudøy kan vi betrygge dere med at ingen bygninger er berørt og at vi har fått en god test av våre beredskapsplaner.

I sommer har vi et prosjekt vi kaller «Fremtidslaboratoriet» i 2. (4.-5. periode for de yngste) og 3. periode (6.-7. periode for de yngste).  Her har vi ansatt fire unge medarbeidere som skal lage aktiviteter med barna med fokus på å skape en bedre verden gjennom forestillinger som begeistrer, hva som er viktig for de og hva er et godt liv. Film vil bli en del av prosjektet og hvis noe skal publiseres vil dette kun skje ved samtykke.

Det er noen ledige plasser for 6.-7. trinn jenter i 2. periode, og for 6.-7. trinn gutter i 3. periode. Spre gjerne ordet😊

Denne mailen kan ikke besvares, men du kan sende mail til silje@hudoy.no om du har spørsmål. Her finner du heftet «Velkommen til Hudøy 2022». Les gjerne punktet i heftet om å legge inn informasjon om barnet før camp.

Vennlig hilsen og akkasjing fra

Silje & André

Camp Hudøy